Joint International BV
duurzame vloerbescherming Floorliner ™

Duurzame vloerbescherming Floorliner ™

Afdekken van meubels, parket, tapijt of plavuis

Bescherm (kostbare) vloeren, trappen en meubels tijdens renovatie of verhuizing, nieuwbouw of verbouwing, stukadoren of schilderen e.d. De consequentie van het verkeerd of niet beschermen van een oppervlakte kan dure gevolgen hebben. Vloeren, trappen en meubels moeten afgedekt worden met het juiste beschermingsmateriaal. Dit voorkomt vervuiling, verkleuring en beschadigingen en de daarbij behorende schoonmaak- en/of herstelwerkzaamheden.

De product-range van Floorliner ™ biedt een tijdelijk beschermende afdeklaag en vervangt de traditionele stucloper.

Met de antislip laag Opticoat® biedt dit product een uitstekende beveiliging tegen vocht en mechanische beschadiging. Deze coating geeft een perfecte hechting maar heeft een niet-zelfklevende onderzijde.

Na gebruik is dit product eenvoudig op te rollen en opnieuw te gebruiken, zonder kans op beschadiging of achterblijvende lijmresten. Door het lage gewicht is dit product door één persoon te tillen en te plaatsen. Het vilt laat zich gemakkelijk vouwen en eventueel snijden.

De meest opvallende uitvoering onder de 6 types is Vapor; deze heeft een waterdichte beschermlaag, is opgebouwd uit verschillende membranen en biedt pas gelegde vloeren de mogelijkheid om uit te dampen. Ook te verkrijgen in de lichtere versie Solprotec ™, deze heeft geen waterdichte beschermlaag, maar wel de mogelijkheid om te ademen. Deze twee producten zijn speciaal ontwikkeld voor pas gelegde vloeren, zodat ze na het afdekken gewoon door kunnen drogen. Zo levert dit geen vertraging op en kunnen de werkzaamheden, totdat het oppervlakte begaanbaar is weer gewoon doorgaan.

Behalve deze bijzondere eigenschap van ademend/dampdoorlatend, heeft Floorliner ™ ook andere vloerbeschermers met speciale eigenschappen te weten: waterdicht, vlamwerende, of sterk vocht-absorberend.

Dit product biedt effectieve afdekkingsmateriaal voor oppervlaktes zoals; tapijt, parket en plavuis tijdens het klussen en bestaat uit 6 types:

Voor het afdekken van vloeren van hout of steen, trappen, meubels en tapijt e.d.:

Basic anti-slip, waterdicht, 130 Gr/m²
      anti-slip, waterdicht, 180 Gr/m²
Absorb anti-slip, waterdicht, 205 Gr/m², absorberend
FR anti-slip, waterdicht, 210 Gr/m², vlamwerend

Voor het beschermen van pas gelegde vloeren:

Solprotec™ anti-slip, ademend, 150 Gr/m²
Vapor anti-slip, ademend, 170 Gr/m², waterdicht


Op onze website proberen we u een indruk te geven van de product-range van Floorliner ™ op het gebied van bescherming van verschillende ondergronden.

Floorliner ™ vloerbescherming i.e. stucloper of bouwtapijt, afdekvlies of afdektapijt is voorzien van Opticoat®
en wordt geleverd op rollen van 1 meter breed en 50 meter lang. (50 m²)

Wilt u meer informatie over het uitgebreide verkooppakket van Joint International Floorliner™

Neem dan contact op per telefoon of e-mail met

☎ 06 41 20 20 30

info@vloerprotect.com© Joint International BV | Inductorstraat 11 C | 3903 KA Veenendaal, Nederland
tel. +31(0)6 41 20 20 30 Rabobank 1406.999.37, kvk 12027162, BTW nr.NL 008997111B01