Vloerbescherming Joint International BV | Over ons

Vloerprotectie cq vloerbescherming    (Foto's vloerbescherming)

www.vloerprotect.com is een website van Joint International BV in Veenendaal. Onze firma is de officiële dealer van de vloerprotectie range van Floorliner ™ en Solprotect ™ in Nederland. Meer informatie over ons bedrijf vindt u op onze site: www.jointint.com

Vloerprotectie met optimale hechting

Landolt Ag in Zwitserland is een grote fabrikant van non woven materialen voor meerdere toepassingen, waar onder trap en vloerprotectie. Dit bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd en exporteert haar producten over de hele wereld. De vloerbeschermer Floorliner™ van de firma Landolt Ag heeft een optimale hechting door Opticoat® . Het is een soepel multi-layer vilt dat gebruikt wordt voor het afdekken van vloeren en trappen tijdens renovatie of stukadoren, verbouwing of verhuizing, schilderen e.d.

Floorliner™ is een duurzame en veilige vloerprotectie: de perfecte vervanging van de traditionele stucloper!

Opticoat® is een antislip coating met een extreem lange levensduur. Deze speciale coating is geen zelfklevende laag die opgebracht is in de vorm van puntjes op het doek. Het is een uit vezels en zelfklevende hulpmiddelen opgebrachte composiet laag, die een zeer veilige ondergrond garandeert voor de Flooliner ™ producten, antislip maar niet zelfklevend. Na de klus kan men dit bouwtapijt probleemloos oprollen zonder beschadiging of vervuiling van de coating op de vloer achter te laten. Door deze eigenschap kan men deze vloerprotectie dus vaker gebruiken en besparen op reinigings- en of herstelwerkzaamheden.

Wilt u meer informatie over het uitgebreide verkooppakket van Joint International Floorliner™

Neem dan contact op per telefoon of e-mail met

☎ 06 41 20 20 30


info@vloerprotect.comomhoog
© Joint International BV | Inductorstraat 11 C | 3903 KA Veenendaal, Nederland
tel. +31(0)6 41 20 20 30 Rabobank 1406.999.37, kvk 12027162, BTW nr.NL 008997111B01