Joint International BV
Stucen / stucloper

Bescherm vloeren (bijv. tapijt, parket, laminaat) en trappen

Op bescherming van vloeren tijdens werkzaamheden, zoals bijv stucen of restaureren moet men niet besparen. Het slecht of niet afdekken van een vloer of trap kan vervelende consequenties hebben. Vloeren en trappen moeten afgedekt worden met goed afdekkingsmateriaal. Dit voorkomt vervuiling en beschadigingen van (kostbare) vloeren en trappen.

Floorliner™ met de anti-slip laag Opticoat® biedt een uitstekende protectie en een veilige ondergrond. Deze coating geeft een goede hechting maar heeft een niet-zelfklevende onderkant, dus geen kans op beschadiging of het moeten verwijderen van lijmresten. Na gebruik is dit product eenvoudig op te rollen en her te gebruiken. Door dit snelle verwijderen bespaart u natuurlijk ook op tijd en inspanning: snel eenvoudig op te rollen en geen reinigings- of herstelwerkzaamheden. Het vilt laat zich gemakkelijk vouwen en snijden.

Speciaal ontwikkeld voor pas gelegde vloeren, zodat ze na het afdekken gewoon door kunnen drogen, is Vapor; deze heeft een waterdichte beschermlaag, is opgebouwd uit verschillende membranen en biedt pas gelegde vloeren de mogelijkheid om uit te dampen. Deze is ook te verkrijgen als Solprotec™ ; een iets lichter materiaal wat niet helemaal waterdicht is maar wel ademend. Hierdoor loopt men geen vertraging op, want de werkzaamheden kunnen gewoon doorgaan, totdat de vloer weer begaanbaar is. Naast deze eigenschap van ademend/dampdoorlatend, heeft deze vloerbescherming ook andere producten met bijzondere eigenschappen te weten: waterdicht, sterk vocht-absorberend of vlamwerend.

Vloerbescherming met Opticoat® zorgt voor een veilige ondergrond en laat nooit sporen na op het beschermde oppervlak. Wilt u vloeren en trappen tijdelijk afdekken tijdens werkzaamheden, maak dan gebruik van Stuclopers van Floorliner™ : de perfecte bescherming om vervuiling en beschadiging van verschillende oppervlaktes tegen te gaan.

Op onze website geven wij u een indruk van de product-range van deze vloerbescherming. Dit product biedt een effectieve protectie voor het afdekken van parket, laminaat of plavuis, trappen en meubels als ook het beschermen van pas gelegde vloeren tijdens het klussen, o.a. stucen, schilderen of lassen.

Wilt u meer informatie over het uitgebreide verkooppakket van Joint International Floorliner™

Neem dan contact op per telefoon of e-mail met

☎ 06 41 20 20 30

info@jointint.com© Joint International BV | Inductorstraat 11 C | 3903 KA Veenendaal, Nederland
tel. +31(0)6 41 20 20 30 Rabobank 1406.999.37, kvk 12027162, BTW nr.NL 008997111B01